U kent ongetwijfeld het effect van een goede lasershow. Een lasershow is niet meer weg te denken uit de moderne discotheken en clubs. Een probleem voor veel discotheken is de hoge aanschafprijs van de apparatuur en de kennis ontbreekt vaak om de laser goed te bedienen.

Lasermarc.nl biedt u nu de mogelijkheid om, tegen relatief lage kosten, een lasershow in uw bedrijf te kunnen presenteren wanneer en hoe vaak u dat wilt .

Bij Lasermarc.nl kunt u voor bijvoorbeeld speciale thema-avonden gebruik maken van onze lasers die dan bediend worden door ons personeel, Maar ook tijdens de reguliere dance avonden zal onze lasershow niet misstaan. In goed overleg met uw eigen light-jockey kan uw eigen lichtshow prima aangevuld worden door onze lasers. Een beamshow waarbij de tunnels, vlakken en stralen door de zaal schieten maar ook projecties van animaties en zelfs uw eigen logo behoren tot de mogelijkheden.

Wij hebben al jarenlang ervaring met lasers, diverse bedrijven waaronder de gemeente Dordrecht gingen u al voor. Toch vragen wij niet de hoogste prijs voor een avond want door slim investeren kunnen wij u een avond de lasers aanbieden voor de speciale introductieprijs van: (Bel of mail) ex. BTW Inclusief bediening .Wilt u dat uw eigen logo ook geprojecteerd wordt dan kost dit éénmalig (Bel of mail) ex. BTW mocht u vaker gebruik maken van onze diensten dan kan dit logo natuurlijk weer gebruikt worden.

 

Mocht u na het lezen van deze aanbieding nieuwsgierig geworden zijn en meer willen weten belt u dan met 0654233444 en vraag naar de mogelijkheden.